Jag sitter här och surfar runt lite slött på nätet, då jag hamnar på Passagen. Det var ett tag sedan jag var där sist och jag hade tänkt gå in och diskutera lite på Debatt. Då jag gick in och kollade min profil fick jag syn på min egen Quiz, Vad Heter Skräckfilmen, som jag skapade den 18/10 2007. Den hade jag ju glömt bort! Testa dina egna kunskaper när det gäller skräckisar... Om du vågar! Jag måste dock varna känsliga personer för läskiga bilder!!! Låt mej gärna få veta hur det gick. Lycka till! Moahahaaaaa!

Min Quiz¡Hasta la vista!
Dom två senaste dagarna har varit riktiga 'deppar-dagar' för mej. Du vet såna där dagar då allting känns... Bläääh! Man känner sej ful och värdelös. Pengarna räcker inte till. Man får inte tillräckligt med kärlek av den man älskar. Kort och gott: Allting suger fett. Tänk om man ändå hade kunnat göra allt det där man vill göra. Sånt där som kostar pengar. Jag skulle vilja ha en bil, så jag kan ta mej till och från platser. Jag skulle vilja köpa ett solkort och bli av med det där bleka och glåmiga ansiktet som stirrar tillbaka på mej från spegeln varje dag. Jag vill ha råd att börja träna. Sommaren kommer snart, även om det känns som om den dröjer en evighet, och då vill jag inte stå där med mina bilringar, 'ryggsäckar' och platta häck. Jag vill vara vältränad och brun. Gärna ha blekta tänder oxå. Då hade självförtroendet skjutit i höjden och föremålet för min kärlek hade kanske fått upp ögonen och äntligen gett mej den kärlek och uppmärksamhet jag behöver just nu. Men som sagt: Allt det där kostar pengar. Visst. Jag prenumererar på Triss-lotter. Får 4 stycken i brevlådan varje månad för en hundring. Men Fru Forturna tittar inte åt mitt håll när det gäller stora vinster inte. Nänä. Deppig, deppig, deppig. Nu ska jag avsluta mitt depp-inlägg ( kanske ska döpa om mej till Sussi Depp...) med en låt från den underbare Bosson, som passar alldeles utmärkt till min sinnesstämning. Lyssna, titta och njuuut.

Detta är ett uttryck man har hört många gånger. Men min erfarenhet är att det inte alls stämmer. Min dvärgpudel Lillan är uppvuxen med nio kastrerade hankatter på gården där jag bodde med mitt x i åtta och ett halvt år. Hon var bästis med alla kisarna, speciellt med Simba, vår röda tiger. Jag har en hel del film-snuttar på när de båda busar och har kul. Min äldste katt, Peps, (som tyvärr gick bort 4 månader innan han skulle fylla 15 år), tog på sig uppgiften att fostra både Lillan och de andra katterna. Det lyckades han bra med tycker jag. Jag och x:et kallade honom för morfar. Ett annat exempel är när jag flyttade till min nuvarande lägenhet, och grannens katt Kitty kom in och la en kull kisebebisar hos mej. Jag behöll två av dem och skänkte bort de andra. Dessa två, Ling-Ling och Pytte, diade på Lillan så hon fick mjölk! Jodå, det är sant! Många gånger var det hon själv som gick fram till dem och lade sig till rätta för att de skulle dia. Det såg verkligen både underbart och konstigt ut. Djur är fantastiska. Nu är Lillan styvmamma till Ling-Lings bebis, Mitzi. Dom brukar busa så mattorna flyger och sover tillsammans bredvid mej i sängen. Det konstiga är att det går bra med andra hundar också. Jag brukar passa en underbar liten chihuahua som heter Ludde. Och när han är hos mej så leker dom alla tre. Så det där uttrycket 'som hund & katt' stämmer inte i min värld i alla fall. Där tycks djuren tro att dom är av samma sort allihop. Här kommer lite foton. Titta o njut. Vissa av bilderna är tagna med mobiltelefon med dålig kamera. Tyvärr.


Ludde & Lillan tittar konfunderat på Mitzi...Okej, du får väl vara med då. Kom igen!


Lillan & Mitzi sover under bordet hemma hos mamma.
Kompisarna Lillan & Mitzi sover.


Lillan & Mitzi leker på klätterställningen.
Jag vill ligga hos dej kompis...


Pytte & Lillan sover på bordet
Pytte & Lillan sover.


LingLing & Lillan sover
LingLing & Lillan vilar.


LingLing & Pytte diar på Lillan.
LingLing & Pytte diar på Lillan!


Lillan & Myran sover tätt ihopslingrade.
Myran & Lillan sover.


Lillan med alla kisepojkarna på gården där jag bodde med mitt x i 8 och ett halvt år.
En av grabbarna...


Lillan & Laban i fönstret
Laban & Lillan kollar ut genom fönstret.


En liten matstund...
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här bilden. Den är visserligen inte
på hundar och katter, men dock är den så konstig att jag ville visa den.
Detta är alltså tre halvårsgamla hankatter. De båda vita, Laban & Kasper,
försöker dia på Simba, och Simba diar på sig själv!!! Hmmm. Hur normalt
är detta kan man fråga sig. Ja inte vet jag. Men roligt är det.¡Hasta la vista!