Jag bara älskar att "fönster shoppa" trots att jag oftast inte har råd att handla det jag vill ha. Men man får så mycket inspiration av alla outfits som favoritbloggarna lägger ut. Speciellt mycket inspiration får jag av Linn från Linn Löwes. Här kommer min senaste Önske Outfit. Åååh, vad jag önskar att jag hade vunnit en större summa pengar. Gissa om jag hade shoppat?!


1. Jacka från Yesstyle 2. Tröja från Vero Moda 3. Väska från Asos 4. Boots från iOffer 5. Jeans Dr Denim/Kissy från JunkyardKan ingen uppfinna en pormasks-sugare som är just det, en pormasks-sug? Det hade varit så skönt om man hade kunnat bli fri från de små, svarta, irriterande prickarna som är så svåra att bli av med. Speciellt på näsvingarna! Det skulle varit en liten, rund behållare (i olika färger så klart), stor som en tennisboll, med en utbytbar plastpåse inuti. På toppen av behållaren skulle det sitta en ca 30-60 cm lång gummislang, tunn som ett av de smala sugrören, och längst ut på toppen av slangen skulle det sitta ett litet, runt munstycke av metall. Den skulle helst drivas av ström, så man kunde koppla in den i samma urtag som männen använder till sina rakapparater. Man skulle helt enkelt hålla den lilla behållaren i ena handen och slangen med munstycket i den andra. Väl igång skulle det bara vara till att suga ut pormaskarna ur huden. Plopp-plopp-ploppeli-plopp-plopp! Och, voilà! Så hade man haft ett pormasks-fritt ansikte! Ja, det kan jag ärligt säga, att hade det funnits pormasks-sugare så hade i alla fall jag köpt en. Till vilket pris som helst.

Dagens mani är de underbart goda stjärnorna från OLW med smak av sourcream & onion. Mmmmm! Det hade varit så himla gott just nu! Denna mani har faktiskt hållit i sig i flera dagar, så nu måste jag snart få trycka i mig en påse!