Min favorit bloggare Linn Löwes har öppnat en Webshop med massor av fina smycken, iPhone skal och kläder. Jag har redan hittat flera saker jag vill ha :). Gå gärna in och kolla!
 
 
 
 
 
 
 

Your Glow går även att följa på Webstagram
 
 
 
 
 
 
 
Jag var i stort behov av att fylla på lite i min graderob, så nu har jag inhandlat ett par plagg och ett par nya stövlar. Min garderob består mest av sommarplagg typ toppar, linnen, kjolar och shorts så ett par jeans och några långärmade tröjor var ett måste. Det känns skönt med lite nya kläder. Det har behövts länge :).
 
 
 
 
 
 
 
På facebook finns en kille som heter Nisvet Suljić som anordnar en massa kul tävlingar. Jag har varit med i två av dom för att jag väldigt gärna skulle vilja vinna en iPhone. Min gamla mobil dör snart och jag har inte råd att köpa en ny. Så detta hade varit perfekt. Nisvet är både modell och bloggare och verkar vara en kille som har många järn i elden. Många skriver elaka saker på hans sida om att hans tävlingar är fejkade, men han lägger ut bilder på vinnarna tillsammans med deras vinster, så jag tror inte på att det är fake. Men även om det skulle vara fejk så kan jag inte annat än att gilla den här killen. Nisvet verkar vara en kille som inte bryr sig om vad alla andra tycker och tänker om honom. Han verkar inte vara diskriminerande eller falsk utan accepterar folk som de är. Så här skriver Nisvet om sig själv på sin Facbooksida:
 
 
Man kan ju inte annat än att gilla honom :). Tyvärr har jag inte lyckats hitta hans blogg, utan återkommer med en länk till den senare. Ser fram emot att börja läsa den. Tills dess kommer jag att följa honom på Facebook.