Visste du om att det finns något som heter den Nationella Orgasmnatten? Det gör det! Och på fredag, natten mellan den 15:e och 16:e Juli, är det dags igen. Orgasmnatten infaller vid den första fullmånen efter midsommar varje år, och då finns det mystiska månkrafter i luften. Enligt gamla traditoner ska man ut och älska i månskenet.
De förkristna hade riter för att få skörden att växa, och där ingick bland annat att vara ute och älska. Det har även funnits stamritualer i andra delar av världen där man träffades och dansade och sedan gled in i extas.
Enligt uppgift känner vi kvinnor oss tydligen extra hämningslösa vid fullmåne. Och eftersom den kvinnliga mensen följer månen och inte månaden har man trott att kvinnan är förbunden med månen.
Snacka om mångalet! Visst har jag väl alltid varit dragen till fullmånen, kanske även känt mig lite extra djurisk, men jag har kopplat samman det med att jag är så fascinerad av varulvar och vampyrer. Jag får nog ta och känna efter lite extra på fredag.
Så hylla orgasmnatten. Tag med dig din älskling ut i naturen på fredag natt! Men se upp för Amantes De Luna Llena (Fullmoon Lovers)!